HUD & HÅR

VIRKER DE BILLIGE PRODUKTER LIGE SÅ GODT SOM DE DYRE?

Dette er et reklameindlag for Ziajashop.dk – det betyder at jeg er blevet betalt for indlægget og har modtaget produkter til test, det betyder dog på ingen måde at mine holdninger er købt)

Jeg har nogle temmelig dyre vaner når det kommer til hår og hudprodukter, og har haft det i mange år. Mit hår er sådan noget underligt fladt noget med enormt meget tyngde i længderne og det kommer let til at klaske helt sammen. Som regel bruger jeg Redkens eller Bjørn Axens shampooer til netop det formål, og er egentlig virkelig tilfreds med dem, specielt den sidste. Jeg bruger næsten aldrig balsam, da jeg aldrig har kunnet finde en der ikke tynger mit hår, til gengæld bruger jeg mindst én gang om ugen kokosolie som hårkur, og det har fungeret fint, specielt efter jeg begyndte at have det i 12-24 timer inden jeg vaskede det ud. Jeg plejer at vaske hår 2 gange om ugen og mit hår (trods det efterhånden har været udsat for en del, haha) virker fint tilfreds med den ordning.

Men. Jeg bruger i forvejen virkelig mange penge på skønhedsprodukter, og jeg ville egentlig gerne se om jeg kunne finde noget der fungerede lige så godt, så da jeg fik muligheden for et samarbejde med Ziajashop som jeg havde set poppe op rundt omkring og teste deres hårprodukter, så skrev jeg fluks en mail til dem. For hvis deres shampoo på nogen måde kunne hamle op med min yndlings fra Bjørn Axen, så ville jeg spare virkelig mange penge (Bjørn Axen koster ca. 150,- for 250 ml og Ziajas shampoo til samme formål koster 34,- for 400 ml).

Da jeg mailede frem og tilbage med Ziajashop omkring produkterne kom vi også ind på min hud der er lidt dum. Specielt efter de sidste par måneder hvor jeg har været syg og indlagt og hverken har kunnet overskue at rense, fugte eller skrubbe i uger af gangen. Normalt renser jeg min hud, bruger derefter T-Zone Peeling fra Pudderdåserne, lader det tørre ind, bruger derefter en Facial Mist fra Trines Wardrobe og til sidst Clinique Moisture Surge, samme rutine både morgen og aften. En rutine der løber op i ca. 600-700 kr. om måneden. Derfor sendte Ziajashop mig følgende produkter som jeg nu vil teste den næste måneds tid for at se om nogle af dem måske kan gøre mine indkøb fremover lidt billigere (og måske også bedre?). Mit største problem med min hud er, at den næsten aldrig kan få fugt nok, og så får jeg (specielt om sommeren) sådan en masse små knopper, specielt i panden, og det sidste håber jeg at deres peeling paste og natcreme kan være med til at få kål på.

Produkterne kan købes på ziajashop.dk og mange af produkterne forhandles også hos Normal.

Så den næste måneds tid vil jeg smide de normale hud og hår rutiner ud og prøve noget helt nyt, og selvom jeg i forbindelse med dette indlæg har søgt en masse på nettet og kun har kunnet opstøve positive ord og anmeldelser, så er jeg alligevel lidt nervøs for sådan at kaste mig ud i projektet, men hvis de på den lange bane kan sørge for at beauty-budgettet bliver lidt mindre, så er jeg all for it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *