OPSKRIFTER

OPSKRIFT // JEG-ER-SULTEN-NU-PIZZA

At kalde det her for en opskrift er altså næsten snyd, men den er god hvis du har travlt eller ikke orker at lave din egen pizzadej. Jeg har nemlig fundet ud af, at man faktisk godt kan få en ok bund ud af de færdiglavede pizzadeje du kan købe i supermarkederne, det er dog vigtigt at du ruller dejen ud med en kagerulle for at kunne få den tynd og sprød, og ikke bare bruger den som den er (selvom den i forvejen er rullet ud)

JEG-ER-SULTEN-NU-PIZZA MED KARTOFFEL, PERSILLE, HVIDLØG OG RØDLØG.

Tynd og sprød pizza!

 • 1 pakke færdiglavet pizzadej
 • 2 spiseskefulde olie
 • 1 hvidløg
 • 2 kartofler
 • 1/2 rødløg
 • a håndfuld finthakket persille
 1. Tænd ovnen på 250 grader (jeps!) og sørg for at lade en bageplade stå inde i ovnen og lad den varme op i 10-15 minutter inden pizzaen skal ind

 2. Riv hvidløget og bland det med olien

 3. Skræl kartoflerne og skær dem i ‘skiver’ med kartoffelskrælleren (de skal være helt papirstynde da pizzaen kun er i ovnen i ca. 10 minutter og hvis skiverne er tykkere kan de ikke nå at blive færdige) – ‘Tør* kartoffelskiverne af med lidt køkkenrulle eller et viskestykke.

 4. Skær rødløget i papirstynde ringe.

 5. Fordel olien med hvidløget ud over pizzaen.

 6. Læg kartoffelskiver og rødløg ovenpå og tryk dem let ned i laget med olie. 

 7. Sæt pizzaen på den varme bageplade med bagepapir under og bag den ca. 10 minutter ved 250 grader – det kan være afhængigt fra ovn til ovn, men den er færdig når den er blevet brun i kanten.

  Drys til sidst lidt persille ud over. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *