RANDOM

MÅNEDERNE DER GIK // JULI & AUGUST

(for et par uger siden var vi en tur på Neighbourhood og jeg eeeelskede det)

Hold nu op, hvor de sidste to måneder bare er fløjet af sted (altså, det sagde jeg ikke midt i hedebølgen hvor man ikke kunne lave andet end at ligge ned med airconditionen tændt, haha), men når datoen pludselig siger den 21. august, så føles det som om sommeren er fløjet forbi.

Man kan ikke have brugt meget tid her på adressen før man allerede af træt at læse om sygdom og hospitaler, og det meste af juli og august er da også gået med at blive opereret en masse gange og komme ovenpå efter det (i går lavede jeg yoga for første gang i to måneder – altså, jeg gav det et skud for en måneds tid siden, men det gik pænt dårligt, haha), men det er da blevet til en lille smule andet i løbet af sommeren.

Det største der er sket herude på landet er at min (pap)morfar jo er flyttet ind i nabohuset, som han købte for nogle måneder siden, og det er SÅ hyggeligt at have ham så tæt på. Vi har grillet sammen (først i sidste uge da man måtte igen, selvfølgelig!) og jeg elsker at gå en tur forbi med en kold øl (til ham, og en is-the til mig, haha) ind imellem. Så sidder vi udenfor en times tid og snakker om renovering og livet og alt muligt andet, på en måde vi slet ikke har gjort før, fordi de første mange år jeg kendte ham (jeg har kendt ham siden jeg var 6) arbejdede han nærmest døgnet rundt og siden da har han jo boet i Sverige og vi har kun ses når der altid også var en masse andre mennesker. Han river vægge ned og sætter i stand i en alder af 73 som vi andre kun kan tabe kæben over, men det har også givet mig meget mere lyst til at blive her på gården (når nu der er noget familie der er rykket SÅ tæt på), og komme videre med at sætte vores eget hus i stand.

Det næst-største der skete var at min lille, sorte slankebog udkom
En søndag gik vi en tur på Bakken (Michael er vokset op deroppe nordpå og det er så hyggeligt at høre historierne fra hans barndom når vi tager derop) og så det fine lille Korsbæk …


Michael og hans fætter kørte en tur til Østrig for at prøve en rutchebane (og noget med at se på nogle fly på en fabrik), imens lå jeg herhjemme i hedebølgen og førsøgte at drukne mig i iskaffe og lyserød limonade …

…og spiste hjemmelavede falafler med humus på (ja – jeg har et sygt forhold til kikærter, haha)

Sidste weekend tog jeg en tur helt alene i min lille bil til Skanderborg for at være med til en tegner-dag på mit forlag, og det var SÅ hyggeligt og spændende at høre en masse historier fra de der garvede tegnere der jo har været i denne her tegne-verden mange flere år end jeg har. Og så var Lars (som ejer forlaget) og hans søde kone Gitte bare de bedste værter.
Alt i alt har sommeren, trods al den sygdom (jeg ligger i øvrigt med influenza nu, så jeg tænker at brække benet i næste uge, så har jeg ligesom taget det hele på én gang, haha) været helt fin. Jeg har været med til de ting jeg kunne, og i det lange løb er jeg jo glad for at min galdeblære er væk, så jeg ikke skal flere ture på hospitalet i denne omgang. men jeg må altså også indrømme, at jeg selvom jeg nyder lige at holde lidt ferie sammen med Michael der har sidste uges ferie i denne uge, så glæder jeg mig også til at komme i gang igen. De sidste 3 måneder har været så plaget af sygdom og derefter har jeg holdt ferie, at jeg nærmest helt har glemt hvordan en helt almindelig hverdag er, og jeg er bagud med 100 projekter (prøver dog at få sneget et par timers arbejde ind hist og her hvis vi ikke har andre ting vi skal), men det bliver faktisk dejligt at kunne stå op og have en 8 timers arbejdsdag igen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *