FROKOSTKLUB,  MÅNEDEN DER GIK,  PÅ TUR

MÅNEDEN DER GIK // NOVEMBER

November kom og gik, og bestod mest af arbejde og hygge herhjemme, og var derfor ikke så begivenhedsrig, men fik da nået en smule andet end at sidde foran tegnebrættet.
F.eks. holdt Liv og jeg vores lille frokostklub. Det skulle egentlig have været på Wulff & Konstali, men der var optaget overalt, så vi endte på Palæo i stedet, hvilket også var rigtig fint. Jeg fik en vegetarburger, og den var helt perfekt …

November var også måneden hvor billetterne til Foo Fighters i Horsens til sommer blev sat til salg. Jeg ville SÅ gerne med, men kunne slet ikke overskue billetprisen på 850,- pr. stk, og havde derfor noget modvilligt opgivet at komme afsted. Heldigvis har jeg verdens bedste kæreste der ikke syntes, at jeg skulle sidde herhjemme og hænge med mulen, så han kom hjem med to billetter! Hold nu kæft, hvor jeg glæder mig!

Ellers brugte jeg måneden på at få gjort klar til julemarked og julesalg, jeg fik bagt lidt scones, og hygget gevaldigt meget herhjemme med Hr. mand og hundedyrene …

…og så har jeg (nogenlunde, haha) fået opretholdt den gode søvnrytme. Og i den forbindelse vil jeg lige smide endnu en anbefaling til Headspace (og nej, det er stadig ikke noget jeg bliver betalt for, haha). De har lavet sådan nogle sleepcasts som er SÅ gode at falde i søvn til. Min favorit er den der hedder Night Town. Jeg aner ikke hvor lang den er, for jeg sover altid inden den er færdig. Jeg anbefalede den på et tidspunkt på Instagram, og der var masser der havde prøvet den og var blevet helt hooked på den, så kæmpe anbefaling herfra <3

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *