FREDAGS-FAVORITTER

FREDAGS-FAVORITTER #1

Jeg elsker selv når dem jeg følger deler ud af hvad de er spændende, så hver fredag vil jeg er på bloggen give dig tips blogs og andre ting jeg synes er spændende, sjove eller inspirerende. Hvis du også følger med på Instagram vil jeg ligeledes dele nogle af mine yndlings- Instagrammere derover.

MOSSROOM.DK

billedet er fra mossroom.dk

Jeg har længe fulgt Julie Marie, både på blog og Instagram, og jeg synes simpelthen hun har den mest vidunderlige stil når det kommer til boligindretning. Jeg forestiller mig, at hun nok bor nogenlunde som jeg ville bo, hvis boede alene og ikke havde en kæreste der insisterede på at have en cinema-sofa (som jeg dog har fået sparket ud af stuen og ind på hans eget kontor, haha). Jeg tror at hun var en af de første i sin tid til at gå helt plante-bananas og efter at have fulgt hende længe har jeg også selv overgivet mig og har 5(!!) planter.
Hvis jeg en dag blev helt vildt rig, så ville jeg hyre Julie til at indrette mig hjem. Er faktisk ret sikker på, at hun kunne få selv en cinema-sofa til at se sej ud.

Du skal læse hendes blog fordi den er SÅ meget mere end ‘bare’ boligindretning. Men også fordi at hun er inspirerende og deler ud af indretningstips og DIY, og selvom man måske ikke har lyst til at køre stilen helt ud, så er der så mange små ideer man kan hente på bloggen til at lave nogle små ting hjemme hos en selv.

ICARRIEDAWATERMELON.DK

billede fra icarriedawatermelon.dk

For flere år siden fandtes den mest fantastiske, velskrevne blog med en anonym forfatter bag. Hun skrev så det rev i hjertet og man grinede helt ned i maven. Og så en dag skete der noget, som viste sig at være ret fantastisk. For det der var årsagen bag mange af de skriverier der beskrev hjertesmerte så levende, at man selv følte den, ændrede sig til noget fint. De fik nemlig hinanden. Og så fik de et barn. Og nu skal de have et barn til. Og dermed lukkede ét blog-kapitel, men heldigvis åbnede Karoline et nyt, og skriver nu om moderskabet, tabet af hendes egen bor og alt muligt andet voksenliv på icarriedawatermelon.dk og jeg elsker at følge den ‘nye’ Karoline med den trygge base, mand og børn. Hun er stadig knivskarp i sine skriverier, og man går ikke forgæves hvis man leder efter noget til at sætte tankerne i gang, sjove beskrivelser af livet med et lille barn eller noget helt tredje.

NURSERUTH.DK

 

billede fra nurseruth.dk

Jeg skammer mig næsten over at sige, at jeg ikke kendte Ruths fine tegneblog inden hun en dag sendte mig verdens sødeste besked, så i virkeligheden er jeg måske den sidste i verden der ikke kendte hende og måske er det helt unødvendigt overhovedet at linke til hende, for I kender hende sikkert alle sammen i forvejen. Men HVIS I nu ikke gør, så gør jer selv den tjeneste at smut en tur ind på hendes blog og se hendes sjove striber om sygeplejer-livet. Hun er simpelthen så sjov, og jeg er SÅ glad for at hun skrev til mig den dag, så jeg endelig fik øjnene op for hendes blog.

 

 

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *