RANDOM

Virker de billige produkter så lige så godt som de dyre?

Annonce: Den sidste tid har jeg erstattet både min normale hud og hårprodukter med produkter fra Ziajashop, mest for at se om der måske var nogle penge jeg kunne spare i den lange ende på mine normalt lidt dyrere produkter uden at skulle gå på kompromis med effekten. 

De produkter jeg har brugt er:

Regenerating Hair Shampoo

Regenerating Hair Conditioner

Regenerating Hair Mask

Manuka Tree Deeply Cleansing Peeling Paste

Manuka Tree Normalizing Day Cream

Manuka Tree Gently Exfoliating Night Cream

Hudprodukterne

For at starte med hudplejen, så passede den delvist til mig. Dagcremen føles både lækker og så er den yderst prisvenlig, men desværre duede den ikke til min hud. For at være fair, så var jeg desværre godt lidt forberedt på det, da jeg efter mange års søgen indtil videre kun har fundet to dagcremer der rent faktisk trænger ind i min hud, og de er begge gel-cremer, så selvom denne dagcreme rent faktisk er meget let i konsistensen i forhold til mange andre, så duede den ikke til min hud.

Natcremen derimod var en helt anden historie. Taget i betragtning af at det er en natcreme er den utroligt let i konsistensen, og så har den samtidig en mild peeling effekt, som min hud var rigtigt glad for, og jeg kunne helt sikkert godt finde på at købe den igen. 

Den største stjerne i hele pakken er dog Peeling Paste’en. Hold. Nu. Op. Selvom min hud er ret sart, og normalt godt kan stejle lidt overfor ansigtsscrubs, så var det intet problem med Peeling Paste’en. Samtidig fjernede den effektivt de der små irriterende knopper og den døde hud, og kombinerer du den med natcremen er du virkelig godt dækket ind. 
Peeling Paste’en har i hvert fald fået en fast plads på toilethylden hos mig. Den er drøj i brug, latterligt billig og virkelig effektiv. Win-win-win, hvis I spørger mig.

 

Hårprodukterne

Jeg har sådan noget lidt skørt hår der er sådan lidt tyndt i toppen, men har meget tyngde i længderne, og derfor meget let kommer til at se tungt og fedtet ud. Samtidig er det enormet træt og slidt fordi det konstant bliver bleget og farvet, og kræver derfor i virkeligheden en masse fugt, men det er svært at kombinere med det tynde hår i toppen og tykke hår i længderne da shampooer som selve håret er glad for, får mit hår til at se enormt tungt og klasket ud.

Normalt bruger jeg en volume-shampoo fra enten Redken eller Bjørn Axen og var lidt spændt på at se om denne her til SÅ billige penge kunne gøre tricket. For at være helt ærlig, så troede jeg egentlig ikke helt på det, men efter et par ugers brug, kunne jeg se at effekten var stort set den samme som de dyrere shampooer. Mit hår klaskede ikke sammen, selv hvis jeg bare lod det lufttørre og det så ikke tørt og ødelagt ud. 
Balsamen brugte jeg et par gange, men den tyngede håret en smule og jeg syntes faktisk at jeg fik mere ud af at bruge hårmasken 2 gange om ugen. Normalt bruger jeg kokosolie 1-2 gange om ugen hvor jeg kommer det i og sover med det natten over, men det føltes slet ikke lige så nødvendigt efter jeg begyndte at bruge hårmasken fra Ziajashop. 
Her hen over vinteren tror jeg dog jeg vil prøve at kombinere det, da mit hår ofte bliver helt flyvsk og elektrisk i kulden, så der tænker jeg at det godt kunne trænge til lidt ekstra fugt.

Duften i alle hårprodukterne er mild og naturlig, hvilket jeg elsker, håret må gerne dufte lidt, men det bliver for meget når man føler som om man lige har hældt en liter parfume i håret. 

Alt i alt var jeg faktisk virkelig positivt overrasket over hvor godt de billige produkter virker, og jeg tror jeg vil prøve nogle flere af deres produkter. Peeling Paste’en, Shampooen og hårmasken får i hvert fald fast plads på mit badeværelse fremover.

Produkterne kan købes på Ziajashop.dk og mange af produkterne forhandles også i Normal-butikkerne.

One Comment

  • Nina

    Har sådan glædet mig til denne anmeldelse
    Men det nytter sgu ikke noget, at medarbejderne i Normal står og siger, at Ziaja er ved at udgå. For bagefter at sige, at det er forholdsvis nye produkter. (dumme folk)
    Må vist bare støtte firmaet direkte på hjemmesiden. ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *